Case

Streamlined strategy and branding from start to finish

Polytek
Streamlining your industrial projects from start to finish
Services
Marketing implementation
Marketing strategy
Marketing subscription
Type of client
SME
Sector
Engineering
Streamlining your industrial projects from start to finish

Polyteks industriële bouwprojecten kunnen altijd sneller, efficiënter en beter. Polytek heeft een duidelijke visie: in één lijn vooruit. Werner Herbots, de CEO van Polytek, kijkt door een internationale bril. Plant a Flag zet zijn toekomstperspectief en complexe engineeringswereld om in heldere taal en een aantrekkelijk merk. 

polytek.xyz

Uitdaging

Een jaar geleden klopte Werner Herbots bij Plant a Flag aan met een duidelijke boodschap. Zijn kmo groeide in sneltempo van 20 naar 60 medewerkers en het rolde een ruim aanbod aan expertises uit in de complexe wereld van industrial engineering en projectmanagement. Deze enorme groei was echter niet zichtbaar voor de buitenwereld. Na een duidelijke boodschap kwam een simpele vraag: zullen we dat eens samen fixen?

Previous slide
Next slide

“Door de strategische denkoefening neem je even afstand en kijk je met nieuwe ogen naar je bedrijf.”

Video: wideopen.be

Polytek
Polytek
Polytek
Polytek
Polytek
Polytek
Polytek

Oplossing

Plant a Flag schept structuur in Polyteks engineeringwereld met een strategisch traject dat hun doelgroepen, identiteit en positionering onder de loep neemt. 

Uit deze inzichten destilleren we een gestroomlijnd concept waar verbinding en innovatie centraal staan. De branding kleurt donkerblauw en levendig groen, we gaan voor anders opvallend. Het logo bestaat uit cirkels die de letter ‘P’ vormen. Het staat symbool voor connectie en expertise. Ook de nieuwe slogan ‘streamlining your projects from start to finish’ en de tone of voice onderstrepen dit.

De toon vloeit over in scherpzinnige zinnen die innovatie benadrukken. 'The ‘poly’ in our name is not just a play on words’ en ‘For us, the future began yesterday’. Deze zijn te bewonderen op de website.

Symbool

Hard hat

Naamkaartjes

Academy

Spacing logo

Presentation

Resultaat

De huisstijl vloeit over in gloednieuwe werktenues, rugzakken, naamkaartjes en duurzame drinkflessen. Met het nieuwe digitale uiterlijk van Polytek begrijpen prospecten exact wat het bedrijf voor hen kan betekenen. De expertises, het proces en de projecten vormen de ruggengraat van de website. Op de homepage is een video met het verhaal van Polytek de blikvanger. En op sociale media heeft iedereen in de industrie de rebranding gezien.

 

Mobile

Socials

Pagina's website

Polytek logo

Wil jij ook dat je project vanaf het begin meteen goed zit? Samen stroomlijnen we de toekomst.

Pieterjan Schoupe
Tim De Sutter
Sam Verhaert
Nils Vanden Berghe
Tessa Laget
Thibaud Streignart
Simen De Troch
Thijs Vervloessem
Joost Renson
Els Gillisjans
Margo Cockmartin